ZAŠTO REMONT VODENE PUMPE?

Cilje ove stranice je da našim potencijalnim klijentima približnije predstavimo sam proces remonta vodene pumpe, šta on podrazumeva i koje su njegove prednosti.

Od čega zavisi remont vodene pumpe?

Remont vodene pumpe zavisi od 2 faktora :

– Prvi je kvalitet delova koji se koriste pri remontu

– Drugi je da sam remont bude tehnički odrađen perfektno – da se nijedan deo pumpe ne ošteti prilikom njene defektaže, da se delovi ugrade kako je fabrika propisala i da se pumpa iskontroliše i testira.

Ukoliko su oba faktora ispunjena onda se remontom vodene pumpe zadražava kvalitet nove ORIGINALNE pumpe.

Koje su prednosti remonta?

Našim remontom vodene pumpe se zadražava kvalitet nove ORIGINALNE pumpe, a pritom njegova cena je značajno niža nego kupovina nove originalne pumpe, što je ujedno i najveća prednost remonta.

Takođe, bitna stvar kod remonta je ta što mi pumpu u najvećem broju slučajeva remontujemo u toku dana, tako da vaša mehanizacija nije dugo van funkcije i time se elimišu dugi rokovi isporuke koji su prisutni prilikom nabavke nove pumpe.

Treća prednost remonta je ta što je nekad novu pumpu maltene nemoguće naći, što je slučaj kod oldtimera ili kod izuzetno retkih motora i u tim slučajevima remont predstavlja jedino rešenje.

Da li je bolja nova ili remontovana pumpa?

Ukoliko je nova pumpa originalna, svakako da je ta kupovina dobar izbor, jer je ta pumpa uglavnom dobrog kvaliteta. Međutim, nove pumpe koje nisu originalne su uglavnom lošeg kvaliteta i u tom slučaju je remont neuporedivo bolja opcija jer se našim remontom zadržava kvalitet originalne pumpe.

Najzanačajniju potvrdu kvaliteta našeg remonta predstavlja GARANCIJA OD 12 MESECI bez obzira na pređenu kilometražu/časove rada, koja nije prisutna kod kupovine nove vodene pumpe.

Od čega se izrađuju dihtunzi za pumpe?

Dihtunzi se izrađuju ili od specijalnog tripleks kartona ili od klingerita debljine koju je fabrika propisala – 0.5mm, 0.8mm, 1mm, 1.5mm. I tripleks karton i klingerit su otporni na vodu i ulje, kao i na visoke temperature.

ŠTA OBUHVATA REMONT?

Remont vodene pumpe obuhvata zamenu SVIH DELOVA PUMPE KOJI SE TROŠE TOKOM NJENOG RADA. Tu spadaju:

1. Lageri pumpe

2. Mehanički semering sa kontra-keramičkim prstenom

3. Uljni semering (ukoliko je pumpa uljno-vodena)

4. Dihtunzi i o-ring gumice

Ono što se ne menja prilikom remonta je kućište pumpe i remenica, ali to su delovi koji se ne troše i njihov radni vek je praktično neograničen, sem u ekstremnim slučajevima kada dođe do fizičkog oštećenja ovih delova usled pada ili udarca.

 

Radno vreme

PONEDELJAK – PETAK: 09-16h

SUBOTA – NEDELJA: NERADNI

U HITNIM SLUČAJEVIMA MOGUĆNOST RADA I VIKENDOM

 

 

REMONT VODENIH PUMPI ZA:

– VOZILA

– RADNE MAŠINE

– BRODOVE I ČAMCE

– AGREGATE

 

KONTAKT

POZOVITE NAS

063 215 315

011 2763 245

POSETITE NAS

Mije Kovačevića 10, Beograd

Loading...